Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Hard

Love Hard

05/11/2021 | Flixfilm

Love Hard på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Hernan Jimenez
Skuespillere: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En skribent fra Los Angeles møder sit perfekte match på en datingapp, men da hun flyver til New York for at overraske ham til jul, opdager hun, at hun er blevet narret.

Love Hard havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Hard på YouTube.Se Love Hard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Hard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Hard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Hard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Hard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar