Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love in the Moonlight

Love in the Moonlight

01/06/2020 | Flixfilm

Love in the Moonlight på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Bo-gum, Kim Yoo-jeong, Kwak Dong-yeon
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En ung kvinde fra Joseon-dynastiet, som har levet hele sit liv som mand, bliver eunuk ved hoffet, hvor hun indleder et venskab med kronprinsen.

Love in the Moonlight (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love in the Moonlight på YouTube.Se Love in the Moonlight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love in the Moonlight (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love in the Moonlight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love in the Moonlight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love in the Moonlight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar