Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love in the Moonlight

Love in the Moonlight

01/06/2020 | Flixfilm

Se Love in the Moonlight på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung kvinde fra Joseon-dynastiet, som har levet hele sit liv som mand, bliver eunuk ved hoffet, hvor hun indleder et venskab med kronprinsen.


Se Love in the Moonlight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love in the Moonlight (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love in the Moonlight (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Love in the Moonlight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love in the Moonlight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love in the Moonlight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar