Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love in the Villa

Love in the Villa

01/09/2022 | Flixfilm

Love in the Villa på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Kat Graham, Tom Hopper, Raymond Ablack
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Julies drømmerejse til Verona i Italien går skævt, da hun opdager, at den villa, hun har lejet, allerede er beboet af en ubelejligt tiltrækkende fremmed.

Love in the Villa havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love in the Villa på YouTube.Se Love in the Villa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love in the Villa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love in the Villa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love in the Villa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love in the Villa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar