Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is a Story

Love Is a Story

01/06/2019 | Flixfilm

Love Is a Story på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Cristina Jacob
Skuespillere: Dragos Bucur, Raluca Aprodu, Ducu Darie
Spilletid: 97 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: To unge kunstnere, en violinist og en kvindelig skuespiller, kæmper for at nå deres drømmes mål og holde sammen på deres forhold i juletiden.

Love Is a Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Is a Story på YouTube.Se Love Is a Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Is a Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is a Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Is a Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Is a Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar