Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is a Story

Love Is a Story

01/06/2019 | Flixfilm

Se Love Is a Story på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Cristina Jacob
Skuespillere: Raluca Amerine, Raluca Aprodu, Ionut Bora, Mimi Branescu
Spilletid: 97 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: To unge kunstnere, en violinist og en kvindelig skuespiller, kæmper for at nå deres drømmes mål og holde sammen på deres forhold i juletiden.


Se Love Is a Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Is a Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Is a Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Is a Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Is a Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is a Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar