Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is Blind: Brazil

Love Is Blind: Brazil

28/12/2022 | Flixfilm

Love Is Blind: Brazil på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Camila Queiroz, Klebber Toledo, Rodrigo Vaisemberg
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Datingeksperimentet kommer til Brasilien, hvor singler søger ægte kærlighed og bliver forlovet helt uden at have mødt hinanden.Se Love Is Blind: Brazil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Is Blind: Brazil (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Is Blind: Brazil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Is Blind: Brazil (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is Blind: Brazil (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Is Blind: Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Is Blind: Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar