Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is Blind: Brazil

Love Is Blind: Brazil

06/10/2021 | Flixfilm

Se Love Is Blind: Brazil på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Camila Queiroz, Klebber Toledo
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Datingeksperimentet kommer til Brasilien, hvor singler søger ægte kærlighed og bliver forlovet helt uden at have mødt hinanden.

Love Is Blind: Brazil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love Is Blind: Brazil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Is Blind: Brazil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is Blind: Brazil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Is Blind: Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Is Blind: Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar