Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Love is Blind’ kommer i en svensk udgave

‘Love is Blind’ kommer i en svensk udgave

17/11/2022 | Flixfilm

Det populære datingprogram ‘Love is Blind‘, som foruden den oprindelige amerikanske udgave, også er udkommet på japansk og brasiliansk, får nu også en svensk udgave.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Love is Blind’ er en populær realityserie fra USA, hvor singler, der gerne vil finde kærligheden og blive elsket for den, de er, vælger at gifte sig med en – uden nogensinde at have mødt personen.

Nu bliver showet alså lavet i en svensk version, og castingen er allerede begyndt. Singler mellem 25-45 år, der er interesseret i at medvirke, kan ansøge her.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Love is Blind er et ikonisk og unikt format, der er blevet et af verdens mest populære datingshows. Vi er så glade for at bringe programmet til Sverige som Netflix første reality-serie på markedet, og ser frem til den spændende jagt efter kærligheden,” udtaler Jenny Stjernströmer Björk, chef for nordisk indhold hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

‘Love is Blind: Sverige’ er produceret af Mastiff, og optagelserne er planlagt til at starte næste år.

Den amerikanske version af ‘Love is Blind’ havde premiere på Netflix i 2020 og blev hurtigt en seerfavorit. Tredje sæson havde premiere i oktober i år, og formatet er også blevet tilpasset uden for USA, senest i Brasilien, hvor anden sæson af ‘Love is Blind: Brazil’ har premiere senere i år.

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes, at ‘Love is Blind: Sverige’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar