Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love is Blind: The Live Reunion

Love is Blind: The Live Reunion

17/04/2023 | Flixfilm

Love is Blind: The Live Reunion på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne reunion-special gennemgår de medvirkende fra sæson 4 kærligheden, livet og erfaringerne efter at have sagt "ja" – eller "nej" (live-begivenhed på engelsk).Se Love is Blind: The Live Reunion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love is Blind: The Live Reunion havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love is Blind: The Live Reunion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love is Blind: The Live Reunion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love is Blind: The Live Reunion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love is Blind: The Live Reunion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love is Blind: The Live Reunion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Love is Blind: The Live Reunion

  1. Michala Jørgensen - kl. 09:23, 18-04-2023:

    Der er ikke danske undertekster?

  2. Jeanette - kl. 13:42, 18-04-2023:

    Hvornår kommer afsnittet med dansk undertekst?

Skriv kommentar