Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is Blind

Love Is Blind

16/10/2022 | Flixfilm

Love Is Blind på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Game-Show, Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Lachey, Vanessa Lachey, Deepti Vempati
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.Se Love Is Blind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Is Blind (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Is Blind på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Is Blind (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is Blind (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Is Blind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Is Blind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar