Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is Blind

Love Is Blind

14/02/2020 | Flixfilm

Se Love Is Blind på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nick Lachey, Vanessa Lachey, Kenny Barnes, Matthew Barnett
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.


Se Love Is Blind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Is Blind (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Is Blind (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Is Blind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Is Blind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is Blind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar