Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Is Not a Game

Love Is Not a Game

16/10/2022 | Flixfilm

Love Is Not a Game på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Romance
Instruktion: Gunnar Höglund
Skuespillere: Christina Schollin, Johnny Nash, Catrin Westerlund
Spilletid: 101 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En stewardesse forelsker sig i sin lærer, og deres forhold mellem racer får kritik fra familie og venner.Se Love Is Not a Game på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Is Not a Game havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Is Not a Game på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Is Not a Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Is Not a Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Is Not a Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Is Not a Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar