Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love, Life & Everything in Between

Love, Life & Everything in Between

10/03/2022 | Flixfilm

Love, Life & Everything in Between på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Kendrick, Zoe Chao, Peter Vack
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne panarabiske antologiserie udforsker kærligheden og parforholdet med et godt stænk sort humor.

Love, Life & Everything in Between (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love, Life & Everything in Between på YouTube.Se Love, Life & Everything in Between på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love, Life & Everything in Between (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Life & Everything in Between (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, Life & Everything in Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love, Life & Everything in Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar