Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Like the Falling Petals

Love Like the Falling Petals

24/03/2022 | Flixfilm

Love Like the Falling Petals på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Yoshihiro Fukagawa
Skuespillere: Honoka Matsumoto, Kento Nakajima
Spilletid: 128 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ung, håbefuld fotograf bliver forelsket i en livlig frisør. Deres fremtid ser lys ud – indtil skæbnen ændrer alt.

Love Like the Falling Petals havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Like the Falling Petals på YouTube.Se Love Like the Falling Petals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Like the Falling Petals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Like the Falling Petals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Like the Falling Petals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Like the Falling Petals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar