Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Like the Falling Rain

Love Like the Falling Rain

15/10/2020 | Flixfilm

Love Like the Falling Rain på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: Lasja Fauzia
Skuespillere: Jefri Nichol, Aurora Ribero, Axel Matthew Thomas
Spilletid: 86 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En ung mand er bange for at blive afvist og kæmper med sine følelser for sin bedste ven, som snart falder for en anden mand. Men så sker der noget skæbnesvangert.

Love Like the Falling Rain havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Like the Falling Rain på YouTube.Se Love Like the Falling Rain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Like the Falling Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Like the Falling Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Like the Falling Rain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Like the Falling Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar