Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love Me!

06/07/2016 | Flixfilm

Se Love Me! på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jonathon Narducci
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Ukraine, Indonesia, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En ung, pågående kvinde har en hemmelig drøm om at finde kærligheden, men kan alligevel ikke lade være med at skubbe sine forhold helt ud til grænsen.


Se Love Me! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Me! havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Me! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Me! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Me! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Me! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar