Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Me Instead

Love Me Instead

19/11/2021 | Flixfilm

Love Me Instead på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Mehmet Ada Öztekin
Skuespillere: Sarp Akkaya, Songül Öden, Ercan Kesal
Spilletid: 124 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En fange rejser ledsaget af en fængselsbetjent til sin hjemby for at møde sin datter og gøre det godt igen. Men en tragisk begivenhed ødelægger hans rejse.

Love Me Instead havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Me Instead på YouTube.Se Love Me Instead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Me Instead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Me Instead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Me Instead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Me Instead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar