Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love Me

15/04/2015 | Flixfilm

Love Me på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktion: Jonathon Narducci
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Ukraine, Indonesia, Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Vestlige mænd rejser til Ukraine for at møde "postordrebrude", de har fundet på datingsider på nettet, og begge parter håber på, at møderne vil ende med et ægteskab.

Love Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Me på YouTube.Se Love Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Love Me

  1. Henrik - kl. 16:20, 15-04-2015:

    Hej Flixfilm,

    Jeg tror at I er kommet til at sætte den forkerte trailer ind(det samme gælder de faktuelle data om filmene). beskrivelsen af filmen er rigtig, men når man ser traileren er der meget lidt Ukraine over den og rigtig meget B-films thriller. Den rigtige trailer kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=UOUSVnpOqH8

  2. Flixfilm - kl. 20:23, 15-04-2015:

    Hej Henrik,

    Du har ret. Det er vist ikke den rigtige trailer, ej heller korrekt information. Der sker desværre fejl, da det ikke er os selv som sætter informationerne ind. De bliver autogenereret og derfor finder computeren selv de informationer som menes at passe til navnet på filmen.

Skriv kommentar