Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love Me

15/04/2015 | Flixfilm

Se Love Me på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jonathon Narducci
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Ukraine, Indonesia, Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Vestlige mænd rejser til Ukraine for at møde "postordrebrude", de har fundet på datingsider på nettet, og begge parter håber på, at møderne vil ende med et ægteskab.


Se Love Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Love Me

 1. Henrik - kl. 16:20, 15-04-2015:

  Hej Flixfilm,

  Jeg tror at I er kommet til at sætte den forkerte trailer ind(det samme gælder de faktuelle data om filmene). beskrivelsen af filmen er rigtig, men når man ser traileren er der meget lidt Ukraine over den og rigtig meget B-films thriller. Den rigtige trailer kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=UOUSVnpOqH8

 2. Flixfilm - kl. 20:23, 15-04-2015:

  Hej Henrik,

  Du har ret. Det er vist ikke den rigtige trailer, ej heller korrekt information. Der sker desværre fejl, da det ikke er os selv som sætter informationerne ind. De bliver autogenereret og derfor finder computeren selv de informationer som menes at passe til navnet på filmen.

  Skriv kommentar