Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Never Lies: Destination Sardinia

Love Never Lies: Destination Sardinia

10/11/2022 | Flixfilm

Love Never Lies: Destination Sardinia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ny gruppe angiveligt velfungerende par tester styrken af deres forhold. Vil sandheden bringe smerte eller heling, mens de jager kærlighed og penge?

Love Never Lies: Destination Sardinia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Never Lies: Destination Sardinia på YouTube.Se Love Never Lies: Destination Sardinia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love Never Lies: Destination Sardinia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Never Lies: Destination Sardinia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Never Lies: Destination Sardinia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Never Lies: Destination Sardinia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar