Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Never Lies

Love Never Lies

11/11/2021 | Flixfilm

Love Never Lies på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mónica Naranjo, Michael Bauer, Stephanie Cardenas
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Seks par underkastes en løgnedetektor, der scanner deres øjne, i denne realityserie, hvor løgne koster penge, og sandheden og tillid kan føre til en stor pengepræmie.Se Love Never Lies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Never Lies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Never Lies på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Never Lies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Never Lies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Never Lies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Never Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar