Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love on the Spectrum U.S.

Love on the Spectrum U.S.

18/05/2022 | Flixfilm

Love on the Spectrum U.S. på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary, Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dani Bowman, Subodh Garg, Kellie Jones
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I denne romantiske dokuserie følger vi personer på autismespektret, der søger kærligheden og forsøger at navigere i datinglivets omskiftelige verden.Se Love on the Spectrum U.S. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love on the Spectrum U.S. (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love on the Spectrum U.S. på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love on the Spectrum U.S. (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love on the Spectrum U.S. (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love on the Spectrum U.S., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love on the Spectrum U.S. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar