Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love on the Spectrum

Love on the Spectrum

21/09/2021 | Flixfilm

Se Love on the Spectrum på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Alle kan opleve problemer med at finde kærligheden. For unge voksne på autismespektret er det endnu vanskeligere at navigere i den uforudsigelige datingverden.

Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love on the Spectrum på YouTube.Se Love on the Spectrum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love on the Spectrum (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love on the Spectrum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Love on the Spectrum

  1. Ole Holst - kl. 23:06, 29-08-2020:

    I hvilket land foregår serien?

    Skriv kommentar