Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love on the Spectrum

Love on the Spectrum

22/07/2020 | Flixfilm

Se Love on the Spectrum på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Alle kan opleve problemer med at finde kærligheden. For unge voksne på autismespektret er det endnu vanskeligere at navigere i den uforudsigelige datingverden.


Se Love on the Spectrum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Love on the Spectrum:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love on the Spectrum (Kærlighed på spektret) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love on the Spectrum (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Love on the Spectrum

  1. Ole Holst - kl. 23:06, 29-08-2020:

    I hvilket land foregår serien?

    Skriv kommentar