Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Per Square Foot

Love Per Square Foot

14/02/2018 | Flixfilm

Se Love Per Square Foot på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Anand Tiwari
Skuespillere: Vicky Kaushal, Angira Dhar, Alankrita Sahai, Raghuvir Yadav
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Bankmedarbejderne Sanjay og Karina drømmer hver især om at købe eget hus, men har ikke råd. Derfor får de den gode idé at indgå et proformaægteskab.

Love Per Square Foot havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love Per Square Foot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Per Square Foot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Per Square Foot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Per Square Foot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Per Square Foot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar