Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Per Square Foot

Love Per Square Foot

14/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Love Per Square Foot på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Anand Tiwari
Skuespillere: Vicky Kaushal, Angira Dhar, Alankrita Sahai, Raghuvir Yadav
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Bankmedarbejderne Sanjay og Karina drømmer hver især om at købe eget hus, men har ikke råd. Derfor får de den gode idé at indgå et proformaægteskab.


Se Love Per Square Foot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love Per Square Foot havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Per Square Foot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Per Square Foot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Per Square Foot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Per Square Foot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar