Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Love, Sex and 30 Candles

Love, Sex and 30 Candles

18/08/2023 | Flixfilm

Love, Sex and 30 Candles på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gennem et år med 30-års fødselsdage navigerer fire bedste venner i forhold, hjertesorg og en chokerende situation, der truer med at ødelægge deres venskab.Se Love, Sex and 30 Candles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love, Sex and 30 Candles havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love, Sex and 30 Candles på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love, Sex and 30 Candles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love, Sex and 30 Candles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, Sex and 30 Candles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love, Sex and 30 Candles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar