Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Sick

Love Sick

03/03/2021 | Flixfilm

Se Love Sick på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Tudor Giurgiu
Skuespillere: Maria Popistasu, Ioana Barbu, Tudor Chirila, Catalina Murgea
Spilletid: 86 min
Land: Romania, France
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et overfladisk venskab mellem to studerende blomstrer op og bliver til en ungdomsromance, men en unaturlig jalousi truer med at skille dem ad.

Love Sick havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love Sick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Sick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Sick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Sick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Sick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar