Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Sick

Love Sick

03/03/2021 | Flixfilm

Love Sick på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama
Instruktion: Tudor Giurgiu
Skuespillere: Maria Popistasu, Ioana Barbu, Tudor Chirila
Spilletid: 86 min
Land: Romania, France
Sprog: Romanian, French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et overfladisk venskab mellem to studerende blomstrer op og bliver til en ungdomsromance, men en unaturlig jalousi truer med at skille dem ad.

Love Sick havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Sick på YouTube.Se Love Sick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love Sick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Sick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Sick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Sick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar