Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Steaks

Love Steaks

01/07/2016 | Flixfilm

Se Love Steaks på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jakob Lass
Skuespillere: Lana Cooper, Franz Rogowski, Kerstin Abendroth, Daniel Alznauer
Spilletid: 89 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: På et fint hotel indleder kokken Lara en hed romance med den stille massør Clemens, der virker som om, han er ved at brænde ud.


Se Love Steaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove Steaks havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Steaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love Steaks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Steaks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Steaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar