Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Story

Love Story

01/06/2020 | Flixfilm

Se Love Story på Netflix

Indspilningsår: 1970
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Arthur Hiller
Skuespillere: Ali MacGraw, Ryan O'Neal, John Marley, Ray Milland
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Den privilegerede Harvard-atlet Oliver får sin benhårde, krævende far til at se rødt, da han forelsker sig i og gifter sig med en udannet Radcliffe-studine.


Se Love Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Love Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar