Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Story

Love Story

01/06/2020 | Flixfilm

Love Story på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Arthur Hiller
Skuespillere: Ali MacGraw, Ryan O'Neal, John Marley
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den privilegerede Harvard-atlet Oliver får sin benhårde, krævende far til at se rødt, da han forelsker sig i og gifter sig med en udannet Radcliffe-studine.

Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Story på YouTube.Se Love Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar