Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Love Tactics 2

Love Tactics 2

14/07/2023 | Flixfilm

Love Tactics 2 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Recai Karagöz
Skuespillere: Demet Özdemir, Sükrü Özyildiz, Atakan Çelik
Spilletid: 98 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Asli mener, at ægteskab er noget pjat, og siger det højt. Men da hendes kæreste Kerem uventet er enig, går hun langt for at manipulere ham til at fri til sig.Se Love Tactics 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Tactics 2 havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Tactics 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Tactics 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Tactics 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Tactics 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Tactics 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar