Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Tactics

Love Tactics

11/02/2022 | Flixfilm

Love Tactics på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Romance
Instruktion: Emre Kabakusak
Skuespillere: Demet Özdemir, Sukru Ozyildiz, Atakan Çelik
Spilletid: 97 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En reklamechef og en modedesigner, som ikke tror på kærligheden, vædder om, hvorvidt de kan få den anden til at blive forelsket – og tager usædvanlige metoder i brug.

Love Tactics havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Tactics på YouTube.Se Love Tactics på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Tactics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Tactics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Tactics, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Tactics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar