Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love the Coopers

Love the Coopers

01/03/2018 | Flixfilm

Se Love the Coopers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Jessie Nelson
Skuespillere: Steve Martin, Diane Keaton, John Goodman, Ed Helms
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Sam og Charlotte Cooper er fast besluttet på at holde den perfekte jul for deres familie, men store og små hemmeligheder truer med at lægge en dæmper på stemningen.


Se Love the Coopers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLove the Coopers havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Love the Coopers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Love the Coopers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Love the Coopers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love the Coopers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar