Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Village

Love Village

02/05/2023 | Flixfilm

Love Village på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yutaka Izumihara, Becky, Atsushi Tamura
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Singler i alderen +35 med forskellige baggrunde flytter til et hus på landet for at give kærligheden en chance. Finder de "den eneste ene" – eller tager de hjem alene?Se Love Village på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Love Village (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love Village på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Love Village (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Village (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Village, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Village er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar