Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love Wedding Repeat

Love Wedding Repeat

10/04/2020 | Flixfilm

Se Love Wedding Repeat på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Dean Craig
Skuespillere: Sam Claflin, Olivia Munn, Freida Pinto, Eleanor Tomlinson
Spilletid: 100 min
Land: UK, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Forskellige versioner af samme dag afvikles, mens Jack må håndtere vanskelige gæster, totalt kaos og en potentiel romance ved sin søsters bryllup.

Love Wedding Repeat havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love Wedding Repeat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love Wedding Repeat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love Wedding Repeat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love Wedding Repeat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love Wedding Repeat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar