Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovewrecked

Lovewrecked

07/12/2019 | Flixfilm

Lovewrecked på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Randal Kleiser
Skuespillere: Amanda Bynes, Chris Carmack, Jonathan Bennett
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En ansat på et feriested ser sit idol tjekke ind, og fantaserer om, at de strander på en ø sammen. Og hendes ønske går i opfyldelse – næsten.

Lovewrecked havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lovewrecked på YouTube.Se Lovewrecked på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lovewrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovewrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lovewrecked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lovewrecked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar