Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovewrecked

Lovewrecked

07/12/2019 | Flixfilm

Se Lovewrecked på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Amanda Bynes, Chris Carmack, Jonathan Bennett, Jamie-Lynn Sigler
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En ansat på et feriested ser sit idol tjekke ind, og fantaserer om, at de strander på en ø sammen. Og hendes ønske går i opfyldelse – næsten.


Se Lovewrecked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lovewrecked havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovewrecked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lovewrecked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovewrecked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovewrecked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar