Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love

09/03/2018 | Flixfilm

Love på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Oprørske Mickey og godmodige Gus navigerer i det moderne kærlighedslivs fryd og kvaler i denne dristige nye komedie, der har Judd Apatow som medskaber.

Love (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love på YouTube.Se Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar