Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Love

09/03/2018 | Flixfilm

Se Love på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Mike Mitchell
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Oprørske Mickey og godmodige Gus navigerer i det moderne kærlighedslivs fryd og kvaler i denne dristige nye komedie, der har Judd Apatow som medskaber.

Love (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Love (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar