Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Love’s Kitchen

Love’s Kitchen

02/05/2022 | Flixfilm

Love’s Kitchen på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gaspar Noé
Skuespillere: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin
Spilletid: 135 min
Land: France, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En afdanket kok fra London starter på en frisk ved at lægge al sin energi i et gammelt spisested og ved at tiltrække en amerikansk madanmelders opmærksomhed.

Love’s Kitchen havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Love’s Kitchen på YouTube.Se Love’s Kitchen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Love’s Kitchen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Love’s Kitchen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Love’s Kitchen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Love’s Kitchen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar