Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lovesick

01/01/2018 | Flixfilm

Se Lovesick på Netflix

Indspilningsår: 2014–2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings, Joshua McGuire
Spilletid: 24 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: På sin jagt efter den evige kærlighed fandt Dylan klamydia. Sammen med vennerne Evie og Luke genoplever han sine tidligere forhold for at give sine partnere besked.

Lovesick (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lovesick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lovesick (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovesick (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lovesick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lovesick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar