Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lovesick

01/01/2018 | Flixfilm

Lovesick på Netflix

Produktionsår: 2014–2018
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: På sin jagt efter den evige kærlighed fandt Dylan klamydia. Sammen med vennerne Evie og Luke genoplever han sine tidligere forhold for at give sine partnere besked.Se Lovesick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lovesick (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lovesick på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lovesick (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovesick (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lovesick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lovesick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar