Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lovesick

01/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Lovesick på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Johnny Flynn, Antonia Thomas, Daniel Ings, Joshua McGuire
Spilletid: 24 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: På sin jagt efter den evige kærlighed fandt Dylan klamydia. Sammen med vennerne Evie og Luke genoplever han sine tidligere forhold for at give sine partnere besked.


Se Lovesick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lovesick (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovesick (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lovesick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovesick er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovesick (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar