Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lovesong

15/05/2017 | Flixfilm

Se Lovesong på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: So Yong Kim
Skuespillere: Riley Keough, Jessie Ok Gray, Cary Joji Fukunaga, Jena Malone
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Veninderne Sarah og Mindy deler et uventet øjeblik på et roadtrip. Flere år senere forsøger de to at genskabe venskabet før et bryllup.


Se Lovesong på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLovesong havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovesong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lovesong herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovesong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovesong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar