Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovestruck in the City

Lovestruck in the City

23/02/2021 | Flixfilm

Se Lovestruck in the City på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ji Chang-Wook, Kim Ji-Won, Kim Min-Suk, Joo-yeon So
Spilletid: 30 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Han tabte sit hjerte til en frisindet kvinde under et romantisk ophold ved havet, nu prøver en passioneret arkitekt at finde hende igen på Seouls gader.

Lovestruck in the City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lovestruck in the City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lovestruck in the City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovestruck in the City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lovestruck in the City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lovestruck in the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar