Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovestruck: The Musical

Lovestruck: The Musical

01/02/2014 | Flixfilm

Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Sanaa Hamri
Skuespillere: Jane Seymour, Sara Paxton, Chelsea Kane, Drew Seeley
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En mystisk eliksir gør en Broadway-stjerne 30 år yngre. Som ukendt forsøger hun nu at stoppe sin datters bryllup, så hun også kan blive stjerne.


Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLovestruck: The Musical havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovestruck: The Musical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lovestruck: The Musical herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovestruck: The Musical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovestruck: The Musical stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar