Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovestruck: The Musical

Lovestruck: The Musical

01/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Sanaa Hamri
Skuespillere: Jane Seymour, Sara Paxton, Chelsea Kane, Drew Seeley
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En mystisk eliksir gør en Broadway-stjerne 30 år yngre. Som ukendt forsøger hun nu at stoppe sin datters bryllup, så hun også kan blive stjerne.


Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lovestruck: The Musical havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovestruck: The Musical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lovestruck: The Musical herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovestruck: The Musical er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovestruck: The Musical stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar