Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lovestruck: The Musical

Lovestruck: The Musical

01/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Sanaa Hamri
Skuespillere: Jane Seymour, Sara Paxton, Chelsea Kane, Drew Seeley
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En mystisk eliksir gør en Broadway-stjerne 30 år yngre. Som ukendt forsøger hun nu at stoppe sin datters bryllup, så hun også kan blive stjerne.


Se Lovestruck: The Musical på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lovestruck: The Musical havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lovestruck: The Musical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lovestruck: The Musical herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lovestruck: The Musical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lovestruck: The Musical stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar