Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LoveTrue

07/05/2017 | Flixfilm

Se LoveTrue på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Alma Har'el
Skuespillere: Abraham Boyd, Angel Boyd, Harmony Boyd, Israel Boyd
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne blanding af dokumentar og drama sættes en ung strippers, en enlig fars og en teenagemusikers opfattelse af kærligheden på prøve.


Se LoveTrue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoveTrue havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LoveTrue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LoveTrue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LoveTrue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LoveTrue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar