Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loving Annabelle

Loving Annabelle

01/07/2018 | Flixfilm

Se Loving Annabelle på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Katherine Brooks
Skuespillere: Erin Kelly, Diane Gaidry, Laura Breckenridge, Michelle Horn
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En respekteret, ung poesilærer på en katolsk kostskole risikerer alt, da hun indleder en feberagtig affære med en kvindelig elev.


Se Loving Annabelle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoving Annabelle havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loving Annabelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loving Annabelle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loving Annabelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loving Annabelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar