Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Loving Ibiza

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Hollandske fastboende og turister – heriblandt en enlig far og hans børn, en berømt dj og en servitrice med hjertesorger – arbejder, leger og forelsker sig på Ibiza.


Se Loving Ibiza på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loving Ibiza herunder:Fra premieredatoen (1. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Loving Ibiza (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar