Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loving Ibiza

Loving Ibiza

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Loving Ibiza på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hollandske fastboende og turister – heriblandt en enlig far og hans børn, en berømt dj og en servitrice med hjertesorger – arbejder, leger og forelsker sig på Ibiza.


Se Loving Ibiza på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loving Ibiza herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loving Ibiza (Vi Elsker Ibiza) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loving Ibiza (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar