Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loving Vincent

Loving Vincent

01/06/2019 | Flixfilm

Se Loving Vincent på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Biography, Crime
Instruktion: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
Skuespillere: Douglas Booth, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk
Spilletid: 94 min
Land: Poland, United Kingdom, United States, Switzerland, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne animerede biografi – holdt i samme visuelle stil som den elskede nederlandske mesters – genfortæller Vincent van Goghs sidste, plagsomme dage.

Loving Vincent havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Loving Vincent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Loving Vincent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loving Vincent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loving Vincent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loving Vincent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar