Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loving Vincent

Loving Vincent

01/06/2019 | Flixfilm

Se Loving Vincent på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Biography, Crime, Drama, Family, Mystery
Instruktør: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
Skuespillere: Douglas Booth, Josh Burdett, Holly Earl, Robin Hodges
Spilletid: 94 min
Land: Poland, UK, USA, Switzerland, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne animerede biografi – holdt i samme visuelle stil som den elskede nederlandske mesters – genfortæller Vincent van Goghs sidste, plagsomme dage.


Se Loving Vincent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLoving Vincent havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loving Vincent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Loving Vincent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loving Vincent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loving Vincent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar