Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lowriders

Lowriders

30/03/2019 | Flixfilm

Se Lowriders på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Crime, Drama
Instruktør: Ricardo de Montreuil
Skuespillere: Gabriel Chavarria, Demián Bichir, Theo Rossi, Tony Revolori
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En ung grafittikunstner fra Los Angeles er splittet mellem sin fars verden af biler og sin forbitrede bror og vikles ind i en familiefejde, mens han jagter sine drømme.


Se Lowriders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLowriders havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lowriders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lowriders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lowriders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lowriders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar