Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lowriders

Lowriders

30/03/2019 | Flixfilm

Lowriders på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Crime, Drama
Instruktion: Ricardo de Montreuil
Skuespillere: Gabriel Chavarria, Demián Bichir, Theo Rossi
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En ung grafittikunstner fra Los Angeles er splittet mellem sin fars verden af biler og sin forbitrede bror og vikles ind i en familiefejde, mens han jagter sine drømme.

Lowriders havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lowriders på YouTube.Se Lowriders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lowriders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lowriders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lowriders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lowriders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar