Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loyiso Gola: Unlearning

Loyiso Gola: Unlearning

23/03/2021 | Flixfilm

Se Loyiso Gola: Unlearning på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Kagiso Lediga
Skuespillere: Loyiso Gola
Spilletid: 60 min
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den sydafrikanske komiker Loyiso Gola disker op med ufiltreret humor med jokes om alt fra race, identitet og politik til en narrestreg med et pinligt udfald.

Loyiso Gola: Unlearning havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Loyiso Gola: Unlearning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Loyiso Gola: Unlearning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loyiso Gola: Unlearning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loyiso Gola: Unlearning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loyiso Gola: Unlearning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar