Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Loyiso Gola: Unlearning

Loyiso Gola: Unlearning

23/03/2021 | Flixfilm

Loyiso Gola: Unlearning på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Kagiso Lediga
Skuespillere: Loyiso Gola
Spilletid: 60 min
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den sydafrikanske komiker Loyiso Gola disker op med ufiltreret humor med jokes om alt fra race, identitet og politik til en narrestreg med et pinligt udfald.Se Loyiso Gola: Unlearning på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Loyiso Gola: Unlearning havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Loyiso Gola: Unlearning på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Loyiso Gola: Unlearning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loyiso Gola: Unlearning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Loyiso Gola: Unlearning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Loyiso Gola: Unlearning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar