Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Luce mia

22/05/2022 | Flixfilm

Luce mia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne personlige dokumentar reflekterer en filmskaber over sin oplevelse med leukæmi og filmer sit venskab med en kvinde, der har samme diagnose.

Luce mia havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luce mia på YouTube.Se Luce mia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Luce mia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luce mia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luce mia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luce mia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar