Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Luce

02/10/2022 | Flixfilm

Luce på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: Julius Onah
Skuespillere: Naomi Watts, Octavia Spencer, Kelvin Harrison Jr.
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En skræmmende opdagelse vender op og ned på en stjernestuderende og hans adoptivforældres idylliske tilværelse.Se Luce på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Luce havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Luce på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Luce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Luce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Luce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Luce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar