Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lucha Mexico

Lucha Mexico

01/04/2017 | Flixfilm

Se Lucha Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Action, Drama
Instruktør: Alex Hammond, Ian Markiewicz
Skuespillere: Perro Aguayo Jr., Jon Anderson, Matt Bloom, Blue Demon Jr.
Spilletid: 103 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne dokumentar skildrer den farverige begivenhed Lucha Libre, en form for mexicansk professionel brydning, der udføres af maskerede superhelte og skurke.Se Lucha Mexico på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lucha Mexico havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lucha Mexico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lucha Mexico:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lucha Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucha Mexico stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar