Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lucha: Playing the Impossible

Lucha: Playing the Impossible

15/07/2018 | Flixfilm

Se Lucha: Playing the Impossible på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Ana Quiroga
Skuespillere: Magui Aicega, Luciana Aymar, Maartje Paumen, Cecilia Rognoni
Spilletid: 93 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Hockeyspilleren Luciana Aymar, som går under navnet "Lucha", fortæller om sin tumultagtige og triumferende vej mod målet om at blive verdens bedste.

Lucha: Playing the Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lucha: Playing the Impossible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lucha: Playing the Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucha: Playing the Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lucha: Playing the Impossible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lucha: Playing the Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar