Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lucid Dream

Lucid Dream

02/06/2017 | Flixfilm

Se Lucid Dream på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Joon-Sung Kim
Skuespillere: Kyung-gu Sol, Soo Go, Hye-jeong Kang, Yoo-chun Park
Spilletid: 101 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at have ledt efter sin bortførte søn i tre år forsøger en ulykkelig far at finde frem til sit barn gennem livagtige drømme.


Se Lucid Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lucid Dream havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lucid Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lucid Dream:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lucid Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lucid Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar