Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Lucifer’ får en femte og sidste sæson

‘Lucifer’ får en femte og sidste sæson

07/06/2019 | Flixfilm

lucifer netflix sæson 5 premiereNetflix er gået i gang med optagelserne af ‘Lucifer’ sæson 5, men herefter er det også slut.

Streamingtjenesten bekræfter nemlig, at den kommende femte sæson også bliver den endegyldigt sidste.

Det skriver Netflix på Twitter.

Netflix reddede i 2018 ‘Lucifer’ fra at ryge i graven, da streamingtjenesten overtog rettighederne fra FOX, som ellers havde valgt at droppe serien efter de tre første sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Straks herefter begyndte Netflix på produktionen af en fjerde sæson, som for blot en måned siden havde eksklusiv premiere på Netflix Danmark.

Den nye sæson er umiddelbart blevet velmodtaget da den i flere uger har ligget på top 10 over de mest sete serier på Netflix, men åbenbart ikke nok til at Netflix forventer at serien kan leve mange år i endnu.

LÆS OGSÅ   'Shadow and Bone' sæson 2 får premieredato

Derfor er beslutningen blevet taget at lukke ‘Lucifer’ efter at sæson 5 får premiere – sandsynligvis i 2020.

Om aflysningen skriver Netflix;

– “Vi er begejstret over, at Lucifer-fans rundt om i verden har omfavnet denne serie på Netflix, og vi kan ikke vente med at give dem den store slutning, de alle har ventet på.”

‘Lucifer’ handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar, der hjælper politibetjenten Chloe Decker med at opsnuse kriminelle og den nye sæson vil følge op på den tidslinje og introducere nye udfordringer.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar