Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lucifer’ sæson 5 trailer

‘Lucifer’ sæson 5 trailer

15/07/2020 | Flixfilm

lucifer sæson 5 trailerLucifer er tilbage og opfører… sig mærkeligt.

Femte sæson af den ultrapopulære serie om den faldne engel lander på Netflix Danmark den 21. august og streamingtjenesten her netop frigivet en trailer til den kommende sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Lucifer Morningstar keder sig i helvedet og som mørkets hersker, og derfor fravælger han sin trone for at tage til fantatiske og sindssyge Los Angeles, hvor han hjælper det lokale politi og i særdeleshed politibetjenten Chloe Decke med at indfange kriminelle.

I femte sæson af ‘Lucifer’ er indsatsen højere end nogensinde. Hemmeligheder afsløres, elskede figurer dør, og vi får endelig et svar på spørgsmålet, ‘vil de eller vil de ikke?’

Det er i øvrigt værd bemærke at ‘Lucifer’ sæson 5 deles op i to kapitler og det er således kun første afdeling, som lander på Netflix til august. Hvornår de resterende afsnit af sæson får premiere, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var meningen, at serien ville slutte efter den kommende sæson, men i slutningen af juni, kunne Netflix afsløre, at hovedrolleindehaveren Tom Ellis og skaberne var klar på en sidste og sjette sæson.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 21. august 2020.
Skriv kommentar