Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Lucifer’ sæson 5 udvides til 16 episoder

‘Lucifer’ sæson 5 udvides til 16 episoder

27/07/2019 | Flixfilm

lucifer sæson 5 episoder danmark netflixI sidste måned offentliggjorde Netflix, at de er gået i gang med optagelserne af femte og sidste sæson af den overnaturlige serie ‘Lucifer’.

Nu kan Netflix imidlertid fortælle, at den sidste sæson er blevet opjusteret med 6 afsnit således at sæson 5 nu bliver på i alt 16 episoder.

Det skriver Netflix på Twitter.

Fjerde sæson af ‘Lucifer’, som havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj var blot på 10 episoder. Netflix har dermed givet serien ekstra mulighed for at skabe en værdig afslutning.

De seks ekstra episoder i den kommende sæson betyder, at sæsonen bliver 6 timer længere end først planlagt, da hvert afsnit normalvis har en varighed på 60 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dermed masser af ekstra tid med ‘Lucifer’ at se frem til.

Det er ikke blevet besluttet hvornår ‘Lucifer’ sæson 5 får premiere på Netflix, men det bliver sandsynligvis i 2020.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Netflix reddede i 2018 ‘Lucifer’ fra at blive aflyst, da streamingtjenesten overtog rettighederne fra FOX, som ellers havde valgt at droppe serien efter de tre første sæsoner.

Straks herefter begyndte Netflix på produktionen af en fjerde sæson, som efterfølgende fik premiere på streamingtjenesten og blev så stor en succes, at Netflix valgte at skabe yderligere – og sidste – en sæson.

‘Lucifer’ handler om den “faldne engel” Lucifer Morningstar, der hjælper politibetjenten Chloe Decker med at opsnuse kriminelle og den nye sæson vil følge op på den tidslinje og introducere nye udfordringer.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til ‘Lucifer’ sæson 5 udvides til 16 episoder

  1. Nielsen - kl. 22:26, 16-04-2020:

    Jeg vil bare høre om jeg kunne komme flere karakterer fra Lucifer serien som ikon billede til ens profil? Så vil det være rart at kunne vælge mellem flere karakter fra serien Lucifer, i stedet for kun ham

  2. Sønnichsen - kl. 10:23, 04-07-2020:

    Vil gerne vide om der er sat en dato på hvornår sæson 5 kommer på Netflix da vi er i år 2020 nu???

Skriv kommentar